No hokeja izlases kandidātu loka svītrots vārtsargs Kalniņš

© IIHF

Latvijas izlase turpina gatavoties pasaules hokeja čempionātam. No šodienas kopā ar izlasi vairs nav vārtsarga Jāņa Kalniņa, vēsta Latvijas Hokeja federācija.

Pēc pagājušajā nedēļas nogalē aizvadītajām divām pārbaudes spēlēm pret Baltkrievijas izlasi mūsu vīri šorīt atkal bija uz Volvo ledus halles ledus, lai aizvadītu kārtējo treniņu. Šorīt uz ledus neizgāja Georgijs Pujacs, kurš individuāli strādāja trenažieru zālē, bet no izlases kandidātu loka svītrots vārtsargs Jānis Kalniņš. Treniņus kopā ar komandu turpina Edgars Masaļskis, kā arī Māris Jučers un Kristers Gudļevskis.

Šodien treniņā Nolans nebija jaucis otrajā mačā pret baltkrieviem iespēlēto pirmo uzbrucēju trijnieku Cipulis – Sprukts – Dārziņš, kuri uz ledus bija zilajos treniņu kreklos. Sarkanajos kreklos šodien slidoja Meija, Pavlovs un Bērziņš, baltajos – Ķēniņš, Jekimovs, Indrašis un Hartmanis, bet dzeltenajos – K. Jass, Džeriņš, Širokovs, Saulietis un Bičevskis. Visi aizsargi uz ledus darbojās sev ierastajos melnajos kreklos.

Nākamajā nedēļas nogalē (28. aprīlis) mūsu izlase aizvadīs pēdējo pārbaudes maču pirms došanās uz Helsinkiem, viesos tiekoties ar Francijas valstsvienību.

Svarīgākais