Daugaviņš atkal spēlē un zaudē, "Jets" turpina uzvarēt bez Kuldas

© Scanpix

Nacionālas Hokeja līgas (NHL) čempionāta spēlē aizvadītajā naktī zaudējumu piedzīvoja Kaspara Daugaviņa pārstāvētais Bostonas "Bruins", kas savā laukumā ar 1:2 atzina Ņujorkas "Islanders" pārākumu.

Lai arī pirmajā trešdaļā bostonieši aktīvi uzbruka, spēles rezultātu viņiem atklāt neizdevās, turklāt 21 sekundi līdz perioda beigām "Islanders" pēc Džoša Beilija metiena izvirzījās vadībā. Otrās trešdaļas sākumā "Bruins" gan izlīdzināja rezultātu, tomēr vēlāk tas pats Beilijs guva vēl vienus vārtus, nodrošinot Ņujorkai uzvaru.

Kaspars Daugaviņš "Bruins" sastāvā atgriezās pēc vairāku spēļu izlaišanas, spēlēja astoņas minūtes un 16 sekundes, trīsreiz meta pa pretinieku vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu, bet spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Bruins" ar izcīnītajiem 56 punktiem šobrīd ieņem ceturto vietu Austrumu konferencē, bet "Islanders" ir par desmit punktiem mazāk un septītā vieta. Līdere Austrumos ir Pitsburgas "Penguins" ar 62 punktiem, bet visā līgā Čikāgas "Blackhawks" ar 64 punktiem.

Citā spēlē Vinipegas "Jets", joprojām nespēlējot Artūram Kuldam, savā laukumā ar 7:2 sagrāva Floridas "Panthers", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas. Divus vārtus uzvarētājiem guva Evanders Keins.

Svarīgākais