Daugaviņš varētu atgriezties sastāvā savainotā Maršāna vietā

© Scanpix

Naktī uz ceturtdienu savainojumu guva Bostonas "Bruins" uzbrucējs Breds Maršāns, un tas, visticamāk, nozīmē to, ka nākamajā komandas spēlē laukumā varētu atgriezties vienīgais latviešu uzbrucējs, kas spēlē Nacionālajā Hokeja līgā (NHL), Kaspars Daugaviņš.

Mačā pret "Devils" otrās trešdaļas laikā kanādietis Breds Maršāns saņēma sitienu pa galvu un laukumu bija spiests pamest uz neatgriešanos. Šobrīd komandas rezultatīvākā spēlētāja (16 vārti un 17 piespēles) veselības stāvoklis nav oficiāli apstiprināts, taču tiek runāts, ka ļoti iespējams esot smadzeņu satricinājums.

Milforddailynews.com hokeja apskatnieks Dens Keigens raksta, ka gadījumā, ja Maršāns nevarēs atgriezties laukumā nākamajā spēlē, visticamāk, viņa vietu blakus Jaromiram Jāgram un Gregorijam Kempbelam ieņems cits kanādietis Ričs Peverlijs, kurš iepriekš bija ceturtās maiņas centrs. Tādā gadījumā vieta sastāvā atkal būtu Kasparam Daugaviņam, kuram apskatnieks paredz vietu ceturtās maiņas centrā.

Daugaviņš nav spēlējis kopš 6. aprīļa. "Bruins" rindās latvietis piedalījies divās spēlēs, ar rezultativitāti neizceļoties. Kopumā 21 aizvadītajā spēlē šosezon Kasparam trīs punkti (1+2).

Svarīgākais