Ozoliņš pasaules čempionātā nespēlēs

© F64 Photo Agency

Intervijā "Sporta Avīze +" aizsargs Sandis Ozoliņš pateicis skaidru "nē" dalībai pasaules čempionātā, bet par olimpiskajām spēlēm vēl aizvien paliek noslēpumains, piebilstot, ka līdz tam vēl ir jānospēlē...

"Vai es spēlēšu pasaules čempionātā? Viennozīmīgi - atbilde ir nē! Tā ir mana pārliecība, mans lēmums. Uzskatu, ka šie pasaules čempionāti ir nepieciešami, lai spēlētāji gūtu pieredzi, paši to pieredzētu uz savas ādas. Tie var būt zaudējumi vai uzvaras, bet tā būs viņu pieredze. Starptautiskajā hokejā tā ikvienam spēlētājam ir jāpieredz, lai viņš izaugtu kā spēlētājs, personība," atzina Ozoliņš. "40 gados spēlēt pasaules čempionātā neredzu nekādu loģiku."

Jautāts par iespējamo dalību Soču olimpiskajās spēlēs, Ozoliņš atbildēja: "Sākumā līdz tam laikam ir jāspēlē hokejs. Uz olimpiādi brauks tāds sastāvs, kādu izvēlēsies treneris. Labākie spēlētāji. Nav teiks, ka viņš izvēlas Ozoliņu, ja izvēlēšos konkurēt [par vietu sastāvā]."

Jāatgādina, ka šī gada februārī Ozoliņš pēc ilgāka laika nolēma atgriezties izlasē, lai palīdzētu valstsvienībai izcīnīt ceļazīmi uz Soču olimpiskajām spēlēm.