"Senators" otrā uzvara pēc kārtas; "Blackhawks" atkārto rekordu

Lieliski spēlējotkomandas vārtsargam Kreigam Andersonam, pie panākuma kārtējā Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē aizvadītajā naktī tikusi Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas „Senators” komanda, kas savā laukumā ar 3:1 pieveica Ņujorkas „Islanders” hokejistus.

Savus pirmos vārtus Nacionālajā Hokeja līgā šajā mačā guva uzreiz divi „Senators” hokejisti. Pirmajās divdesmit spēles minūtēs vārti gūti netika, bet otrajā mača trešdaļā pa reizei izcēlās Kolins Grīnings (vairākumā) un Andrē Andrē Benoits (pirmie vārti NHL). Pēc otrā pārtraukuma viesiem vienus vārtus atguva Traviss Hamoničs, bet mača 58. minūtē savus pirmos vārtus līgā guva arī Deivs Džurzinskis.

„Senators” komandas vārtos tikmēr lielisks bija Kreigs Andersons, kurš atvairīja 37 no 38 pretinieku metieniem, sekmējot komandas otro uzvaru pēc kārtas, kā arī jau ceturto pēc kārtas tieši pret „Islanders”.

Kaspars Daugaviņš šonakt spēlēja 13 minūtes un 26 sekundes, pa pretinieku vārtiem meta divas reizes, izpildīja vienu spēka paņēmienu, spēli pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Svarīgākais