Nolans: "Esmu lepns par spēlētājiem un pilno arēnu"

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans pēc šāvakara svarīgās uzvaras pār Kazahstānu (3:2) uzteica komandas attieksmi un cīnīšanos laukumā, kā arī izrādīja prieku par pilno arēnu un lieliskajiem līdzjutējiem.

"Šī bija ļoti aizraujoša spēle, kas varēja attīstīties abos virzienos. Esmu lepns par to, kā komanda darbojās un cīnījās. Bet vēl vairāk esmu lepns par pilno arēnu - hokejs tiek spēlēts tieši šādām spēlēm," neapšaubāmi priecīgs par mača iznākumu bija Teds Nolans. "Esmu apmierināts ar komandas sniegumu. Visi atdeva laukumā to, kas ir nepieciešams. Kļūdas? Neesam perfekti, un visi spēlētāji pieļauj kļūdas. Hokejs sastāv tieši no kļūdām, un vienība, kura to pieļaus mazāk, parasti uzvarēs."

"Sākumā ielaidām divus vārtus, trešajos rupja kļūda aizsargam. Pēc diviem gūtajiem vārtiem jau šķita, ka esam izlīdzinājuši spēli. Bet ļoti rupja aizsarga kļūda liedza uzvarēt. Kā vērtēju gūtos vārtus pēdējā minūtē? Tam ir domāti tiesneši un video ieraksts," sacīja Kazahstānas izlases galvenais treneris Vladimirs Krikunovs.