Interese par Latvijas un Kazahstānas spēles biļetēm milzīga; pārdošanā arī stāvvietas

© Romāns Kokšarovs

Līdzjutēju interese par šīvakara Latvijas un Kazahstānas hokeja izlašu spēli Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā ir liela, tāpēc pārdošanā nonākušas arī stāvvietas, portālu Sportacentrs.com informēja „Biļešu Servisā”.

Latvijas un Lielbritānijas izlašu maču vakar klātienē noraudzījās 5058 hokeja draugi (Starptautiskās Hokeja federācijas dati), taču droši var prognozēt, ka šovakar interese būs krietni lielāka, un tāda tā ir jau šobrīd.

Portāls Sportacentrs.com vakar novēroja, ka daudzi līdzjutēji biļetes uz maču iegādājās pavisam īsi pirms tās sākuma, taču biļešu tirgotāji šovakar to iegādi uz pēdējo brīdi neiesaka atlikt. „Biļetes uz šīvakara maču ir atlikušas pavisam nelielā skaitā, bet varam informēt, ka tirdzniecībā nonākušas arī stāvvietas. Aicinām līdzjutējus biļešu iegādi uz pēdējo brīdi neatlikt, jo var gadīties, ka paliekat arī ārpus „Arēnas Rīga”,” portālu Sportacentrs.com šodien informēja „Biļešu Servisā”.

Precīzāku informāciju par atlikušo biļešu skaitu „Biļešu Serviss” gan nesniedza. Paredzams, ka arī svētdien paredzētā spēle varētu tikt izpārdota, taču, kā informē „Biļešu Serviss”, tad uz spēli pret Franciju biļetes vēl ir pieejamas pietiekami liela skaitā.