Ņiživijs piekritis atgriezties hokeja izlasē

© Romāns Kokšarovs

Latvijas hokeja izlases sastāvā piekritis atgriezties pieredzējušais uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs, vēsta laikraksts "Diena". Jāatgādina, ka iepriekš lēmumu par atgriešanos valstsvienības rindās pieņēma arī aizsargs Sandis Ozoliņš.

"Jā, arī Ņiživijs spēlēs," apstiprināja Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsekretārs Māris Baldonieks. "Patlaban jautājums ir tikai par Miķeli Rēdlihu. Pēdējā spēlē pēc sadursmes pie apmales viņam ir aizdomas par smadzeņu satricinājumu. Pats hokejists jūtas labi, tomēr kluba pārstāvji saka, ka Miķelim četras dienas ir nepieciešams gultas režīms. Pēc konsultēšanās ar ārstiem būs skaidrība arī Miķela gadījumā.

Kopā ar Ņiživiju otrdien no Prāgas ieradīsies arī otrs "Lev" Latvijas hokejists Mārtiņš Cipulis. Treniņus izlasē sācis arī Gints Meija, kurš sākotnēji nebija saņēmis izsaukumu.

Olimpiskais kvalifikācijas turnīrs notiks no 7. līdz 10. februārim "Arēnā Rīga". Latvijas hokejistiem pretiniekos būs Lielbritānija (7. februārī plkst. 19:30), Kazahstāna (8. februārī plkst. 19:30) un Francija (10. februārī plkst. 17:00).