Daugaviņam -1 zaudējumā pret "Canadiens"

© Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) čempionātā zaudējumu aizvadītajā naktī piedzīvoja latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētais klubs Otavas "Senators", kas izbraukumā ar 1:2 piekāpās Monreālas "Canadiens".

Spēles sākums Otavas hokejistiem bija ļoti veiksmīgs – jau 24.sekundē otavieši nokļuva skaitliskajā vairākumā un pēc nedaudz vairāk kā minūtes to arī izmantoja – ar precīzu metienu izcēlās Jakobs Silfverbergs, izvirzot viesus vadībā – 1:0. Tiesa, prieki bija īsi – jau pēc 35 sekundēm laukuma saimnieki panāca izlīdzinājumu, bet trešdaļas vidū Ēriks Kouls izvirzīja "Canadiens" vadībā. Kā vēlāk izrādījās, šie bija uzvaras vārti, jo ne otrajā, ne trešajā trešdaļā vārti netika gūti.

Korijs Praiss "Canadiens" vārtos atvairīja visus 27 viesu metienus, tādejādi tiekot pie sava sestā panākuma pēc kārtas, kamēr komandai šī bija otrā uzvara pēc kārtas. Kolēģis viesu vārtos Kreigs Andersons atvairīja 21 no 23 metieniem.

Kaspars Daugaviņš "Senators" rindās laukumā pavadīja septiņas minūtes un 36 sekundes, kuru laikā izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu.

Šosezon Daugaviņš "Senators" rindās aizvadījis četras spēles, atzīmējoties ar vienu rezultatīvu piespēli un lietderības koeficientu -4. Zīmīgi, ka visas spēles ar Daugaviņa līdzdalību komanda ir zaudējusi.

Svarīgākais