Olimpiskais čempions Rekermans beidz sportista karjeru

© sportacentrs.com

Londonas olimpisko spēļu čempions, vācietis Jonass Rekermans paziņojis, ka savainojuma dēļ ir spiests likt punktu savai sportista karjerai.

„Tas bija grūts un ļoti smags lēmums, taču veselību nenopirksi un tā vienmēr būs svarīgākā,” pauž vācietis, kurš kopā ar Juliusu Brinku bija viens no spēcīgākajiem pludmales volejbola duetiem Pasaules kausa tūrē un aizvadītajā vasarā Londonas olimpiskajās spēlēs triumfēja tieši vācieši. „Esmu pateicīgs visiem, kuri man ir palīdzējuši manas garās karjeras laikā,” saka Rekermans, kurš savu sportista karjeru ir spiests beigt 33 gadu vecumā.

„Man ir jāsamierinās ar šo lēmumu. Jaunā sezona noteikti būtu interesanta, taču es respektēju Jonasa lēmumu,” paudis viņa ilggadējais pārinieks Juliuss Brinks.

Kopējās sadarbības laikā Brinks un Rekermans izcīnījuši zeltu olimpiskajās spēlēs, triumfējuši pasaules čempionātā, divas reizes ieguvuši Eiropas čempionu titulu, kā arī trīs reizes guvuši uzvaras Vācijas čempionātos.

„Labprāt būtu turpinājis spēlēt kopā ar Brinku,” pauda Rekermans, piebilstot, ka ārpus laukuma abu ceļi noteikti nešķirsies. „Noteikti turpināsim kopīgu darbu ar mūsu sponsoriem un atbalstītājiem,” saka Rekermans un vēl veiksmi Brinkam nākotnē. Pieļaujams, ka Rekermans varētu turpināt darboties pludmales volejbolā, palīdzot Brinka jaunajai komandai. Kādā veidā, pagaidām gan nav zināms

Svarīgākais