"Barons" piesaka valstsvienības centra spēlētāju Andreju Šeļakovu

© Romans Kokšarovs

Basketbola klubs “Barons kvartāls” ceturtdien, 6. decembrī, dalībai Latvijas basketbola līgā pieteica Latvijas valstsvienības centra spēlētāju Andreju Šeļakovu (Dobele/208/1988), kurš dzimtenē pēdējo reizi spēlēja 2011. gada sezonā, palīdzot “VEF Rīga” izcīnīt pirmo Latvijas čempionu titulu.

Vienošanās panākta uz tuvākajām spēlēm, taču netiek izslēgta iespēja pagarināt to līdz sezonas beigām, telefonsarunā ar Sportacentrs.com pastāstīja kluba ģenerālmenedžeris Jānis Pormalis.

“Andrejs pēc rehabilitācijas aizvadījis pirmos treniņus un jau pirmajā spēlē var kļūt par ievērojamu palīgu komandai,” teica Pormalis. “Vēlamies iekļūt Baltijas Basketbola līgas nākamajā kārtā. Nākamnedēļ paredzētas svarīgas spēles pret “Sakalai” un “Kalev Tallinn”. Lai uzlabotu konkurētspēju, nolēmām pastiprināt komandas priekšējo līniju.”

Otrdien, 4. decembrī, “Barons kvartāls” līdz sezonas beigām noslēdza līgumu ar divkārtējo Latvijas čempionu, amerikāņu spēka uzbrucēju Taileru Keinu (University of South Dakota). Šobrīd viņš atrodas lidmašīnā ceļā uz Latviju, apstiprināja Pormalis.

“Keinu sastāvā vēlējāmies redzēt no sezonas sākuma. Zinām, ko viņš var, un uzskatām, ka spēlētāja pievienošanās pastiprinās komandu. Sarunas bija ilgas, taču kompromisu ar aģentiem izdevās panākt tikai tagad. Līgums noslēgts līdz sezonas beigām, neparedzot pārejas iespējas uz citu komandu.”

Svarīgākais