Rubļevska: "Ja būs LOV atbalsts, turpināšu"

Vakar astoto vietu Londonas olimpiādē izcīnījusī Latvijas modernās pieccīņas pārstāve Jeļena Rubļevska pēc sacensībām intervijā LTV atzina, ka karjeru turpinās tikai tādā gadījumā, ja viņai būs Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) atbalsts."Ar rezultātu neesmu apmierināta," uzreiz pēc starta intervijā LTV atzina Jeļena Rubļevska.

"Gribēju, lai šī diena būtu kā dāvana maniem atbalstītājiem – LOV un pārējiem, taču nesanāca. No disciplīnām izdevās paukošana. Uztraukuma nebija, bet beigās pietrūka gribēšanas. Peldēšanā šogad man ir rekords, kas ir labākais rezultāts pēc operācijas. Jāšanā zirgs bija labs, bet kļūdas pieļāvu pati. Beigās pa brīvu atlaidu pavadu. Tur arī palika 6. vieta."

Rubļevska atzina, ka karjeru turpinās un gatavosies Riodežaneiro spēlēm 2016. gadā, ja arī turpmāk būs LOV atbalsts. Organizācijā pēc Londonas spēlēm gaidāmas lielas pārmaiņas.

"Negribu, lai mani mētā pa dažādiem sastāviem. Kad man bija rezultāts, ielika B sastāvā. To nevaru saprast. Bet Vasiļevskis astoņus gadus bez rezultāta sēž A sastāvā... Pieccīņa nav tikai viens sporta veids – daiļlēkšana vai peldēšana. Man ir jāstrādā, divi no četriem gadiem jāpakļauj olimpiskajai gatavošanās. Londonas normatīvu izpildīju mēnesi pēc operācijas. Kurš vēl to spēj? Kamēr centos tikt A sastāvā un dabūtu mierīgāku dzīvi, traumēju ceļgalu.

Skriešanai atspērienu varēju trenēt tikai mēnesi pirms olimpiādes. Ja varētu Londonai gatavoties mierīgi, varbūt būtu cits rezultāts, taču arī to neviens nevar apgalvot. Ņemot vērā visas grūtības, uzskatu, ka mans sasniegtais rezultāts ir labs. Spēks ir. Ja būs atbalsts, tad arī būs gribēšana turpināt," pauda Rubļevska.

Svarīgākais