Žolnerovičs izstājies traumas dēļ

Latvijas vienīgais pārstāvis Londonas olimpiskajām maratonskrējienā Valērijs Žolnerovičs pie sportistu teltīm atgriezās jau brīdī, kad pārējie vēl nebija ne distances pusē. Izrādās - negaidīti par sevi atgādinājusi pēdas trauma, kas jau šķita sadziedēta.

Valērijs bija acīmredzami satriekts par notikušo, tāpēc šajā brīdī sportistu garāk tincināt negribējās. "Trauma, kuras dēļ nestartēju Latvijas olimpiādē un kas jau šķita sadziedēta, taču šeit pēkšņi atkal lika par sevi manīt. Pēda..." izstāšanās iemeslu paskaidroja Latvijas sportists. Pirms starta nekas nav liecinājis, ka problēma varētu atgriezties - Žolnerovičs gatavojies skrējienam normāli un kā ierasts. "Viss bija kārtībā, startā vēl nebija nekādu problēmu. Taču pēc ceturtā kilometra pēkšņi sajutu. Sapratu, ka tālāk skriet bezcerīgi. Kaut kad pēc piektā arī gāju malā..."

Tāpat kā jebkurš, kas sasniedzis olimpiskās spēles, arī Valērijs Londonā ieradās ar saviem mērķiem, taču šobrīd par tiem runāt nav vērts. "Visi brauc uz šejieni nostartēt pēc iespējas labāk.Tāda konkrēta rezultāta prātā nebija. Savs mērķis man bija, taču - kāda jēga tagad... Lai paliek pie manis."

Svarīgākais