14. diena. BMX: četri braucieni, viens čempions

Piektdien, 10. augustā, Londonā tiks sadalītas medaļas astoņos sporta veidos – vieglatlētikā, BMX riteņbraukšanā, hokejā sievietēm, burāšanā, peldēšanā, sinhronajā peldēšanā, teikvando un brīvajā cīņā.

Četri BMX riteņbraucēji no Latvijas cīnīsies par iekļūšanu finālos, bet kanoe airētāji Krists Straume un Aleksejs Rumjancevs sacentīsies kanoe sprintā. Basketbolā vīriešiem notiks pusfinālu spēles.

12:47 smaiļošana (K2 200m), kvalifikācija. Krists Straume/Aleksejs Rumjancevs

Kanoe sprintā startēs 14 pāri, kuri sadalīti divos braucienos. Pieci labākie dueti katrā braucienā kvalificēsies pusfināliem. Finālam kvalificēsies katra pusfināla četras ātrākās laivas.

Krists Straume un Aleksejs Rumjancevs sacentīsies otrajā braucienā. Viņu sāncenši būs Japānas, Argentīnas, Baltkrievijas, Lielbritānijas, Austrālijas un Beļģijas sportisti.

14:12 smaiļošana (K2 200m), pusfināli. Krists Straume/Aleksejs Rumjancevs.

Finālam kvalificēsies katra pusfināla četri labākie dueti. Izšķirošā cīņa notiks sestdien, 11. augustā, plkst. 12:41 pēc Latvijas laika.

17:00 BMX. Pusfināli sievietēm. Sandra Aleksejeva

Pusfinālos startē 16 ātrākās braucējas. Katrā pusfinālā tiks veikti trīs braucieni, četru labāko rezultātu īpašniecēm kvalificējoties finālam. Sandra Aleksejeva startēs pirmajā pusfinālā no septītajiem vārtiem. Otrajā pusfinālā sacentīsies lietuviete Vilma Rimšaite.

17:08 BMX. Pusfināli vīriešiem. Māris Štrombergs, Edžus Treimanis, Rihards Veide

Pusfinālos startē 16 labākie braucēji. Katrā pusfinālā notiks trīs braucieni, četru labāko rezultātu īpašniekiem kvalificējoties finālam.

Rihards Veide un Edžus Treimanis startēs pirmajā pusfinālā, izbraucot attiecīgi no sestajiem un astotajiem vārtiem. Konkurentu vidū ir braucēji no Nīderlandes, Kolumbijas, ASV, Francijas, Lielbritānijas un Austrālijas.

Māris Štrombergs otrajā pusfinālā braucienus sāks no piektajiem vārtiem. Viņa sāncenši ir Francijas, Nīderlandes, Austrālijas, Jaunzēlandes, Kolumbijas, ASV un Šveices braucēji.

Latvija ir vienīgā valsts, kuru pusfinālos pārstāvēs trīs sportisti. Pa diviem braucējiem ir ASV, Austrālijai, Francijai, Nīderlandei un Kolumbijai, bet Japānu, Lielbritāniju un Jaunzēlandi pārstāv viens sportists.

18:30 BMX. Fināls sievietēm. Sandra Aleksejeva

Izšķirošajā braucienā sacentīsies astoņas sportistes.

18:40 BMX. Fināls vīriešiem. Māris Štrombergs, Edžus Treimanis, Rihards Veide

Izšķirošajā braucienā startēs astoņi labākie braucēji.

Svarīgākais