Treimanis rīt, visticamāk, varēs iziet uz starta

Edžus Treimanis, kurš šodien individuālajās sacensībās piedzīvoja kritienu, joprojām atrodas mediķu aprūpē, taču pirmās pārbaudes liecina, ka nopietnu savainojumu nav, un rīt ceturtdaļfināla braucienos viņš varēs iziet uz starta.

Treimanis šodien piedzīvoja kritienu Londonas olimpiskās trases pēdējā taisnē, zināmu laiku palika guļam, taču pēcāk spēja piecelties un pamest trasi saviem spēkiem - par spīti redzamai asiņojošai brūcei galvā. Kā sportacentrs.com pirms brīža pastāstīja olimpiskās komandas preses atašejs Marita Vilciņa, sportists patlaban atrodas pie mūsu mediķiem, taču pirmās pārbaudes nopietnas problēmas nav uzrādījušas. Daudz nobrāzumu un sasitumu, taču rīt, kad notiks BMX sacensību ceturtdaļfināli, Treimanis, visticamāk, būs gatavs piedalīties. Tiesa, šodienas neveiksme nozīmē, ka viņam starp visiem sacensību dalībniekiem būs visnelabvēlīgākās starta pozīcijas, kas apgrūtinās laba rezultāta sasniegšanu.

Paša sportista komentāra par notikušo pagaidām nav, taču komandas biedra kritienu pēc sava brauciena īsi nokomentēja Māris Štrombergs: "Cik redzēju pa televizoru, viņš mazliet par ātru uzgāja to pumpu, pa daudz nospieda, tāpēc aizķēra pakaļējo ratu un līdz ar to pats - pāri stūrei. Kaut ko līdzīgu viņš šeit izdarīja arī pagājušogad - tieši tāpat kļūdījās un krita. Galvenais, ka šobrīd viss kārtībā."