Brazīlijas futbolisti nedzīvos olimpiskajā ciematā

Brazīlijas olimpiskās (U23) futbola valstsvienības galvenais treneris Manu Menezess atklājis, ka komanda neizmantos iespēju dzīvot olimpiskajā ciematā, lai spēlētāji nekristu kārdinājumos, ko tas spēj piedāvāt un koncentrēties tikai un vienīgi vienam mērķim - zelta izcīnīšanai.

 Neticami, taču brazīlieši nekad nav izcīnījuši uzvaru olimpisko spēļu futbola turnīrā. Protams, šogad, kā jau allaž, tas no komandas tiek gaidīts. Tomēr, kā jau karstasinīgas tautas pārstāvji, dzīvojot olimpiskajā ciematā, brazīlieši varētu aizrauties ar dažādām blakus lietām, kas novērstu uzmanību, kaut vai zemapziņā, no galvenā - olimpiskā zelta izcīnīšanas.

Šī iemesla dēļ komandas galvenais treneris Manu Menezess paziņojis, ka spēlētāji neuzturēsies ciematā. Brazīlijas futbolisti spēļu laikā dzīvos viesnīcā, kas atrodas lauku pilsētiņā Hertfordšīrā, nevis spēļu norises vietā Londonā. "Tur ir pārlieku daudz kāridnājumu," iemeslu nedzīvošanai olimpiskajā ciematā skaidroja Menezess. "Daži no mūsu spēlētājiem, kā Neimārs un citi, jau paspējuši pievērst sev milzīgu uzmanību no daudziem citiem sportistiem, bet mums šeit ir jāpaveic nopietns darbs."

Brazīlija apakšgrupā cīnīsies ar Ēģipti, Baltkrieviju un Jaunzēlandi.