Kontadors: "Man neatņems "Tour de France" titulu. Tas būtu smieklīgi"

Spānijas labākais riteņbraucējs Alberto Kontadors neilgi pirms „Tour de France” starta paudis pārliecību, ka pirms gada izcīnīto titulu viņam nenāksies zaudēt.

„Doma par to, ka es varētu zaudēt pagājušajā gadā izcīnīto „Tour de France” titulu, man šķiet smieklīga. Kopš pagājušās sezonas sākuma nevienam riteņbraucējam nav bijis vairāk dopinga pārbaužu par mani. Un arī šī gada tūres laikā nevienam citam nebūs vairāk pārbaužu. Nedomāju, ka man atņems 2010. gada titulu, jo pilnībā uzticos saviem juristiem un esmu pārliecināts par uzvaru šajā procesā,” divas dienas pirms „Tour de France” starta atzina Alberto Kontadors.

Spāņu riteņbraucējs šogad centīsies tikt pie ceturtā „Tour de France” titula. Kontadors zina, kas viņu sagaida: „Francijas tūrē man būs vislielākais spiediens – gan sportiskā ziņā, gan arī no masu medijiem. Centīšos saglabāt koncentrēšanos un aizmirst visu pārējo.”

Kontadors arī atklāja, ka nav pilnībā pārliecināts par savu fizisko kondīciju pēc uzvaras „Giro d`Italia”: „Protams, forma rada šaubas. Nezinu to, vai būšu spēcīgs Pirenejos, taču skatīsimies, kas notiks!”

Sports

Latvijas vīriešu basketbola izlase Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā sagaida sīvu cīņu ar Kamerūnas basketbolistiem, sarunā ar aģentūru LETA teica Latvijas valstsvienības spēlētājs Rihards Lomažs.

Svarīgākais