Kārlis Skrastiņš parakstījis līgumu ar Jaroslavļas "Lokomotiv"

© Scanpix

Latvijas hokeja aizsargs Kārlis Skrastiņš panācis oficiālu vienošanos ar Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubu Jaroslavļas „Lokomotiv”. “Vakar (otrdien) parakstīju līgumu,” sarunā ar Diena.lv atzinis hokejists.

Jaroslavļas kluba prezidents Jurijs Jakovļevs jau pirms mēneša ziņoja par vienošanos ar Skrastiņu, kas gan tobrīd oficiāli nebija noformēta. “Gaidīju, kas notiks Dalasā, bet Stars komandai tā arī joprojām nav saimnieka un nekādas kustības tur nenotiek. Varēju jau intereses pēc pagaidīt, kas notiks pēc 1. jūlija, vai būs interese no citiem NHL klubiem, taču karjeras pēdējos divos trijos gados ir jādomā arī par finansiālajiem nosacījumiem, tāpēc izvēlējos Jaroslavļas Lokomotiv variantu,” stāsta Skrastiņš.

Nacionālajā Hokeja līgā Skrastiņš aizvadījis 11 pilnas sezonas, uzspēlējot četrās komandās – Nešvilas „Predators”, Kolorādo „Avalanche”, Floridas „Panthers” un Dalasas

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.