Pasaules čempionātā bobslejā Melbārdis pēc trešā brauciena noslīd uz 11. vietu

© Romans Kokšarovs

Šodien pasaules čempionātā bobslejā divnieku sacensībās Kēnigzes trasē Vācijā tika aizvadīts trešais brauciens. sācies pasaules čempionāts bobslejā.

Oskars Melbārdis / Intars Dambis noslīdējuši uz 11. vietu, savukārt Edgars Maskalāns/Daumants Dreiškens - uz 17. pozīciju. Līderpozīcijās joprojām atrodas krievs Aleksandrs Zubkovs.

Pasaules čempionāts bobslejā divnieku sacensības notiek divas dienas sestdien un svētdien (katru dienu pa diviem braucieniem). Pirmajā braucienā ātrāko laiku finišā uzrādīja krievu Zubkova / Vojevodas ekipāža, kura līderpozīcijas saglabāja arī pēc otrā brauciena. Oskars Melbārdis / Intars Dambis pēc pirmā brauciena bija septītie, bet pēc otrā noslīdēja par divām vietām zemāk - uz devīto. Savukārt Maskalāns / Dreiškens pirmo braucienu noslēdza 19. vietā, bet pēc otrā pakāpās uz 16. pozīciju.

Trešajā braucienā Zubkovs atkal uzrādīja labāko laiku, nostiprinot līderpozīcijas. Tagad viņš par 0.20 sekundēm apsteidz vācieti Floršucu, bet par 0.25 - viņa tautieti Mahatu. Melbārdis, lai gan trešo braucienu nobrauca visātrāk no saviem šajās dienās veiktajiem, tomēr bija nedaudz lēnāks par oponentiem un noslīdēja uz 11. vietu. Savukārt Edgars Maskalāns pēc trešā brauciena atrodas 17. pozīcijā.

Svarīgākais