Par 60 latiem izsola vakariņas ar Sergeju Naumovu

23.decembra vakarā fotostudijā "Imagine" notika portāla "Icebox" hokeja kalendāra prezentācija. Pasākuma gaitā notika arī vērtīgu hokeja relikviju un pakalpojumu izsole, kurā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti Bērnu klīniskās universitātes slimnīcai.

Starp klātesošajiem viesiem, hokeja dzīves atspoguļotājiem, hokeja dzīves organizētājiem, treneriem, spēlētājiem tika izsolītas 4 lietas: hokeja žurnālista Jāņa Matuļa kaklasaite, vakariņas ar sirsnīgo un omulīgo vārtsargu treneri Sergeju Naumovu, unikālais Alekseja Širokova spēles krekls no pasaules vecākajā hokeja turnīra – Špenglera kausa izcīņas un kalendāra lielākā atbalstītāja Arēna Rīga piedāvāto ložu uz Latvijas izlases pārbaudes spēli pret Somijas valstsvienību nākamā gada aprīlī.

Par Jāņa Matuļa kaklasaiti, kurā viņš laiku pa laikam parādās LTV7 hokeja ekspertu studijā, jauno īpašnieku kļuva Arēna Rīga direktors Edgars Buncis. Visticamāk, ka šī vērtīgā relikvija rotās Arēnas Rīga leģendāru cilvēku atstāto piemiņas lietu stūrīti.

Valstsvienības spēlētājs Aleksejs Širokovs par 40 latiem atguva savu kreklu, kuru jaunības trakumā bija uzdāvinājis kādam savam draugam. Loģiski, ka cīņā par iespēju pavakariņot kopā ar Sergeju Naumovu piedalījās tikai daiļā dzimuma pārstāves. Sākumcena (5Ls) diezgan ātri tika pacelta līdz krietni nopietnākam ciparam un tiesības sastādīt kompāniju Sergejam par 60 latiem ieguva jaunkundze vārdā Zane.

Īsta maku kauja izvērtās par iespēju draugu kompānijā Arēna Rīga ložā noskatīties Latvijas – Somijas izlašu pārbaudes spēli nākamā gada aprīlī. Par 230 latiem šīs tiesības ieguva Viesturs Koziols, kurš uz vietas to atdāvināja klātesošajiem Latvijas U20 izlases puišiem par nupat izcīnīto uzvaru Pasaules čempionātā junioriem 1. divīzijā.

Kopā izsolē tika iegūti 335 lati, par kuriem Bērnu klīniskā universitātes slimnīca vecāku ērtībām varēs iegādāties 3 bērnu pārtinamos galdus, kas tiks izvietoti slimnīcas uzgaidāmajās telpās.