Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Sports

Sevastova sezonu sāks Brisbenā pret Gavrilovu

© scanpix.ee

Anastasija Sevastova 2019. gada sezonas pirmajā mačā Brisbenā sacentīsies ar Austrālijas tenisisti Darju Gavrilovu. Sestdien izloze gaidāma arī Aļonai Ostapenko un Ernestam Gulbim.

Anastasija Sevastova (WTA 11.) otro sezonu pēc kārtas sāks ar maču "Premier 700" turnīrā Brisbenā pret Austrālijas tenisisti. Viņa 2018. gada sezonas ievadā šajā turnīrā pieveica Samantu Stousuru un vēlāk tika līdz pusfinālam, kur zaudēja baltkrievietei Aleksandrai Sasnovičai. Šoreiz Sevastovas pirmā pretiniece būs Maskavā dzimusī, bet jau vairākus gadus Austrāliju pārstāvošā Darja Gavrilova (WTA 35.). Abām tā būs pirmā tikšanās.

Kā jau "Premier" līmeņa turnīros pierasts, Brisbenā ir spēcīgs sastāvs - šeit spēlēs septiņas Top 10 spēlētājas ar 2018. gada čempioni Eļinu Svitoļinu (WTA 4.) priekšgalā. Sevastova kā pēdējā tika starp izsētajām tenisistēm, saņemot astoto numuru. Anastasijai pirmā izliktā pretiniece ceturtdaļfinālā var būt ranga piektās pozīcijas īpašniece Naomi Osaka, viņas zarā atrodas arī Petra Kvitova (#7) un Darja Kasatkina (#10). Proti, viena no viņām var būt sāncense pusfinālā.