Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports

Akinjemi: Neviens ieroci pie manas galva nelika

© Foto: fk ventspils

Latvijas futbola Virslīgas vienības ''Ventspils'' uzbrucējs Adeleki Akinjemi intervijā atzīmējis, ka jau paspējis atvainoties komandai par savu aizbraukšanu uz nedēļu, komanda viņu silti pieņēmusi atpakaļ un nekas tāds vairs neatkārtosies.

''Viss ir kārtībā. Esmu priecīgs, ka atkal varu spēlēt kopā ar saviem komandas biedriem. Vienmēr cenšos laukumā cīnīties no pirmās līdz pēdējai minūtei. Katrai spēlei gatavojos vienādi un emocijas man pietiek vienmēr. Man nav svarīgi, kurš gūst vārtus. Galvenais, lai komanda spētu izcīnīt uzvaru. Un, protams, esmu priecīgs, ka Mordatenko izdevās gūt vārtus, un tas sniedza trīs punktus komandai,'' pēc izcīnītās 1:0 uzvaras pret ''Liepāju'' sacīja Adeleki Akinjemi.

''Protams, jutos priviliģēts, ka jau šajā spēlē man bija iespēja doties laukumā pamatsastāvā. Uzskatu, ka jāspēlē ir labākajiem un atkal centos pierādīt savu lietderību. Komanda mani atpakaļ pieņēma ļoti labi, un viss ir kārtībā. Esmu ļoti priecīgs par to,'' turpināja pats futbolists.

Adeleki arī komentēja medijos izskanējušās runas, ka futbolistam Ventspilī ticis draudēts un izmantots pat ierocis. ''Internetā tiek rakstītas dažādas lietas. Nekad nevienam neesmu teicis, ka kāds man pie galvas būtu licis ieroci. Futbolā sanāk pārpratumi. Žurnālistiem tādas lietas neesmu teicis. Cilvēkiem patīk kaut ko pielikt klāt, kaut ko noņemt, lai uzpūstu skandālu. Tagad esmu atgriezies, un viss ir kārtībā.''

''Apsolu, ka nekas tāds vairs neatkārtosies. Es saprotu, kas notika. Tagad esam tikuši skaidrībā ar šo lietu, un tas vairs neatkārtosies. Paspēju jau ģērbtuvē atvainoties komandai. Prezidents mani silti sagaidīja komandā. Mēs esam ģimene. Mēs esam, bijām un būsim ģimene,'' piebilst Adeleki.