Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Sports

Uldriķim pirmie vārti Šveicē

© fc Sion

Jaunais futbolists Roberts Uldriķis pirmoreiz devās „Sion” sākumsastāvā Šveices Superlīgā un mačā pret spēcīgo „Basel” viņš guva abus savas komandas vārtus, palīdzot izbraukumā atspēlēties no 0:2, taču beigās „Sion” tomēr zaudēja ar 2:3. Uldriķim šie bija pirmie vārti Šveicē.

Robertam Uldriķim šī bija ceturtā spēle Šveices Superlīgā un pirmā, kurā viņš tika sūtīts sākumsastāvā. Viņa komandai tā gan sākās neveiksmīgi, jo „Basel” guva vārtus jau pirmajā minūtē, bet 28. minūtē dubultoja pārsvaru.

„Sion” izdevās vienus vārtus atgūt 40. minūtē, kad Uldriķis soda laukumā prata apsteigt aizsargu un tika brīvā pozīcijā vārtu priekšā, kur sagaidīja partnera piespēli un raidīja bumbu vārtos, gūstot savus pirmos vārtus „Sion” sastāvā.

56. minūtē Uldriķim arī izdevās panākt neizšķirtu 2:2, gūstot vārtus ar galvu pēc centrējuma. Uldriķis vēlreiz apsteidza aizsargu, bet neveiksmīgi nospēlēja arī vārtsargs, nepārliecinoši uzsākot izgājienu un pēc tam atgriežoties vārtos.

Uldriķim bija arī laba iespēja nokārtot sev „hat-trick”, taču tā netika izmantota, bet 72. minūtē „Basel” atguva vadību, kad bumbu savos vārtos netīšām raidīja „Sion” futbolists. Spēle tā arī noslēdzās ar „Basel” uzvaru 3:2.

„Sion” šis bija otrais zaudējums sezonas pirmajās četrās spēlēs un komanda ieņem piekto vietu desmit komandu konkurencē, kamēr „Basel” pacēlusies uz otro vietu kopvērtējumā.