Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports

Akinjemi pārstāvis: FK "Ventspils" izmanto netīrus paņēmienus

© Foto: fk ventspils

Portāls „Complete Sports Nigeria” ziņo, ka sazinājies ar nigēriešu futbolista Adelekes Akinjemi pārstāvi, kurš apgalvo, ka „Ventspils” melo par pašreizējo situāciju un Akinjemi neatrašanos klubā, jo vēlas piespiest viņu parakstīt jaunu līgumu. Paredzams, ka lielāka skaidrība „Akinjemi lietā” būs pēc šodien „Ventspils” rīkotās preses konferences, kas būs pieejama arī „Sportacentrs.com” videotiešraidē „Facebook” profilā.

Par 19 gadus vecā nigērieša Adelekes Akinjemi neatrašanos „Ventspils” kluba rīcībā saņemtas vairākas satraucošas un viena otru izslēdzošanas ziņas no kluba vadības, kas apgalvo, ka spēlētājs nolaupīts, un spēlētāja pārstāvjiem, kuri apgalvo, ka klubs draudējis izrēķināties ar Akinjemi, ja viņš neparakstīs jaunu līgumu. Par laimi, Latvijas Valsts policija vakar medijiem apstiprināja, ka sazinājusies ar Akinjemi un viņš nav nolaupīts.

Portāls „Complete Sports Nigeria” vēsta, ka sazinājies ar Akinjemi pārstāvi, kurš vēlējies palikt anonīms, jo paredz, ka notiks vēršanās tiesā, un šis pārstāvis norāda, ka „Ventspils” klubs izmanto netīrus paņēmienus, lai censtos maksimāli iegūt no Akinjemi lieliskās Eirokausu vasaras.

„Viņi raksta visādas muļķības par Akinjemi,” sacīja futbolista pārstāvis. „Bet patiesībā ir tā, ka puisim ir šogad parakstīts līgums ar izpirkšanas summu 300 tūkstoši eiro. Pirms pāris dienām viņi vēlējās piespiest Akinjemi parakstīt jaunu līgumu ar tādiem pašiem noteikumiem kā iepriekš, tikai aizvācot līguma izpirkšanas cenu.”

Futbolista pārstāvis apstiprināja ārzemju medijos jau iepriekš ziņoto, ka par Akinjemi interesi izrāda daudzi Eiropā labi pazīstami klubi („Bordeaux”, „Young Boys”, „Trabzonspor”, „Brondby” utt.), kuri visi esot gatavi maksāt minētos 300 tūkstošus. „Taču „Ventspils” tagad prasa par viņu 1.5 miljonus, piecreiz lielāku summu,” sacīja Akinjemi pārstāvis. „Viņi sākuši kampaņu ar mērķi nomelnot Akinjemi, viņi paziņoja, ka viņš ir pazudis, bet patiesībā Akinjemi vienkārši slēpjas no „Ventspils” draudiem. Esam devuši „Ventspilij” noteikumus, ar kuriem pieļaujam Akinjemi atgriešanos. Mēs uzstājām, ka klubs parakstīs garantiju, ka ar Akinjemi nekas slikts nenotiks, ja viņš atgriezīsies. Viņi tādu nevēlas parakstīt.”