Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Sports

Sprukts vēl uz vienu gadu Kurbadā

© f64

Gatavojoties jaunajai Optibet hokeja līgas sezonai, pērno divu sezonu Latvijas čempionvienība "Kurbads" pagarinājusi līgumus ar tās spēlētājiem, portālam Sportacentrs.com apliecināja komandas pārstāvis Jānis Straupe.

Gaidāmajā sezonā "Kurbads" krāsas turpinās pārstāvēt gan uzbrukuma līderi Jānis Sprukts, Mārtiņš Cipulis, Juris Upītis, gan aizsargi Jēkabs Rēdlihs, Mārtiņš Porejs un Mārtiņš Gipters.

Jau ziņojām, ka starpsezonā komandas rindas papildinājuši uzbrucēji Edgars Homjakovs un Mārtiņš Vītoliņš, kā arī vārtsargs Denijs Romanovskis.

No aizvadītās sezonas čempionu sastāva "Kurbads" nav palicis Sandis Zolmanis, kurš pievienojies Francijas augstākās līgas klubam "HC Mulhouse", kā arī aizsargi Aleksandrs Galkins un Arturs Sorokins, uzbrucēji Martins Lavrovs, Gatis Gricinskis, Rihards Remiņš un Toms Zeltiņš.

HK Kurbads sastāvs:

Vārtsargi: Uldis Čalpa, Guntars Reiss, Denijs Romanovskis
Aizsargi: Toms Bluks, Mārtiņš Gipters, Hārdijs Parādnieks, Mārtiņš Porejs, Jēkabs Rēdlihs, Renārs Valters
Uzbrucēji: Edgars Brancis, Mārtiņš Cipulis, Toms Hartmanis, Edgars Homjakovs, Artūrs Logunovs, Deivids Sarkanis, Jānis Sprukts, Dāvis Straupe, Jānis Straupe, Juris Štāls, Juris Upītis, Mārtiņš Vītoliņš, Mārcis Zembergs