Uldriķim četri gadi ar Sion

© f64

Sportacentrs.com pieejamā informācija liecina, ka Latvijas futbola Virslīgas līdervienības RFS uzbrucējs Roberts Uldriķis vienojies ar Šveices augstākās līgas klubu ''Sion'', parakstot četru gadu līgumu.

20 gadus vecais Uldriķis šajā sezonā, lai arī tikai četras spēles uzsācis Latvijas futbola Virslīgas līderes RFS pamatsastāvā, bijis viens no komandas līderiem, ar septiņiem gūtiem vārtiem esot arī komandas rezultatīvākajam spēlētājam. Iepriekš daudz runāts par to, kāpēc Roberts neuzsāk spēles RFS pamatsastāvā, jo vairākas reizes tieši Roberts spēlējis galveno lomu RFS panākumos.

Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka RFS komandas galvenajam trenerim Valdam Dambrauskam šosezon varētu arī vairs nebūt iespējas veidot Robertu kā stabilu pamatsastāva futbolistu, jo uzbrucējs esot parakstījis četru gadu līgumu ar Šveices augstākās līgas klubu ''Sion".

Pagājušajā sezonā Roberts RFS sastāvā piedalījās 25 spēlēs, 16 uzsāka pamatsatāvā, guva piecus vārtus, bet RFS palika bez Eirokausu ceļazīmes. Iepriekš Virslīgā 1998. gadā dzimušais un 198 centimetrus garais Uldriķis pārstāvēja ''Metta/LU'' komandu, kurā 37 spēlēs izcēlās ar septiņiem vārtiem.

Roberts 2017. gada 12. jūnijā spēlē pret Igauniju piedzīvoja debiju nacionālās izlases sastāvā, bet šajā vasarā Latvijas valstsvienības kreklā guva arī pirmos vārtus, ar precīzu sitienu izceļoties spēlē pret Azerbaidžānu. Šveices čempionāts startēs jau nākamajā nedēļā, un ''Sion'' 22. jūlijā paredzēta spēle savā laukumā pret ''Lugano''. Jāpiemin, ka iepriekš vairākus gadus ''Sion'' kluba pamatvārtsargs bija Latvijas izlases pirmais numurs Andris Vaņins.

Svarīgākais