Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports

Indrašis: Mēs zinām, kas mums ir jāizdara

© scanpix.ee

Miks Indrašis ir Latvijas izlases viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem, lai gan joprojām atrodas pirmo vārtu meklējumos. Pirms ceturtdaļfināla pret Zviedrijas valstsvienību viņš norādīja, ka komanda atrodas uz emocionālā pacēluma un ka vienā mačā iespējams ir viss.

"Pagaidām viss normāli. Vakar nebija treniņš, sanāk, ka šodien bija pirmais kopš spēles pret dāņiem. Apgaismojums te ir jocīgs, bet vakarā droši vien būs labāks. Viss normāli," teica Miks Indrašis. "Mazliet tumšāks nekā citur, bet ceru, ka vienkārši nebija kaut ko ieslēguši un ka vakarā būs labāk. Tas vienīgais mīnuss."

Galvenais - jādara tas, ko treneris prasa, un vēl mazliet klāt. Un tad visam ir jābūt kārtībā.

Savukārt lielākais pluss ir izdevīgā atrašanās vieta - Latvijas izlase dzīvo viena krustojuma attālumā no halles, un attālumu iespējams pieveikt divu minūšu laikā, sacīja Indrašis. "Zinām, kas mums jāizdara. Zinām, kādi ir pretinieki. Centīsimies spēlēt tieši tāpat, kā pēdējos mačos," norādīja uzbrucējs. Indrašis ir viens no četriem Latvijas izlases hokejistiem, kurš sakrājis piecus punktus, bet viņš vienīgais nav guvis vārtus.

"Domāju, ka emocionāli esam uz laba pacēluma pēc aizvadītās spēles. Kā nekā - esam ceturtdaļfinālā, un viss ir atkarīgs no vienas spēles. Gadīties var jebkas. Esam gatavi," pauda Indrašis. "Domāju, ka atkal mēģināsim sēsties virsū un spēlēsim aktīvi. Tas laikam ir galvenais."

"Vakarā mazliet paskatījāmies video, šodien vēl būs sapulces un parādīs vēl kādu video. Galvenais - jādara tas, ko treneris prasa, un vēl mazliet klāt. Un tad visam ir jābūt kārtībā," atzina Indrašis. "Pagaidām nekādi konkrēti norādījumi nav bijuši. Taču principā viss tas pats, kas iepriekšējās spēlēs. Jāturpina tādā pat garā."

"Zviedriem vienīgā priekšrocība ir tas, ka viņi šeit jau ir spēlējuši, bet mēs neesam. Borti te ir mazliet citādi, bet pārējais viss ir līdzīgi Herningai, arī ledus kvalitāte," sacīja Indrašis. "Visiem viss ir kārtībā, nevienam nekas nekaiš, visi ir kaujas gatavībā un gatavi atdot visu šai spēlei."