Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports

Ļoti optimistiskās prognozes par Porziņģa veselību

© scanpix.ee

Kristapa Porziņģa dakteris Karlons Kolkers "New York Post" komentējis latviešu basketbolista rehabilitācijas procesu un norādījis, ka Ņujorkas "Knicks" superzvaigzne rudenī būs tik ļoti fiziski uzlabojis savu ķermeni, ka būšot grūti atpazīstams.

"KP Madridē sokas lieliski," sacījis Kolkers, apstiprinot, ka Porziņģis rehabilitāciju šobrīd veicot Madrides "Real" treniņbāzē. "Viņa agresīvā pieeja rehabilitācijai ļauj tai notikt vienreizējā ātrumā. Līdz ar to viņa ķermenis jau tagad izskatās mežonīgs. Septembrī viņš bez krekla būs teju neatpazīstams. Strādājam pie tā, lai pieaugtu viņa muskuļu masa, tāpat trenējam funkcionalitāti un izturību, kas papildinās viņa spēli."

Kolkers, kuram, ir arī lietuviešu izcelsme, ir slavenību dakteris un strādājis gan ar pazīstamiem sportistiem, gan aktieriem un citu jomu slavenībām.

Tikmēr Ņujorkas "Knicks" ģenerālmenedžeris Skots Perijs, kārtējo reizi atbildot uz jautājumiem par Porziņģa iespējamo atgriešanos, norādīja, ka vairāk par to būšot zināms vasaras beigās vai rudens sākumā - augustā vai septembrī.

Jau iepriekš ne reizi vien vēstīts, ka konkrēti atgriešanās termiņi netiek saukti - Kristaps laukumā varētu atgriezties gan nākamās sezonas pirmajā, gan sezonas otrajā pusē. Tāpat kluba īpašnieks iepriekš neizslēdza iespēju, ka Kristapam varētu būt jāizlaiž visa nākamā sezona.