Biļetes uz Brieža cīņu vēl pārdošanā; Arēnā vieta būs vairāk nekā 11 tūkstošiem

© Publicitātes foto

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis šodien no Latvijas valsts prezidenta Raimonda Vējoņa saņēma trešās škiras Triju Zvaigžņu ordeni. Maira pārstāvis Raimonds Zeps atzīmēja, ka tikšanās ar prezidentu Mairim sniedza pozitīvas emocijas.

Daudziem radušās bažas, vai organizatoriem izdosies izpārdot visas biļetes uz Brieža un ukraiņu boksera Oleksandra Usika cīņu, jo vakar pārdošanās parādījās liels skaits biļešu, bet Maira pārstāvis Raimonds Zeps sarunā ar portālu Sportacentrs.com sacīja, ka visam jābūt kārtībā.

''Jā, pārdošanā klāt tika pieliktas biļetes. Varētu teikt, ka tās iepriekš bija iesaldētas. Pēdējās dienās vienmēr ir lielākā aktivitāte, konkrēti pēdējās trīs. Var redzēt, ka līkne iet uz augšu. Cilvēki bieži vien lēmumu pieņem pēdējā brīdī. Mēs ceram, ka cilvēki novērtēs kāda līmeņa cīņa sestdien būs Rīgā. Mairim būs cīņa pret ļoti spēcīgu bokseri. Pirmo reizi šāds boksa mačs būs vērojams Latvijā,'' stāsta Zeps, atklājot, ka ''Arēnā Rīga'' būs vieta vairāk nekā 11 tūkstošiem skatītāju.

Zeps neslēpj, ka treniņu darbs principā jau ir noslēgts, un šī ir nedēļa, kurā Mairim ir vairāki publiski pasākumi. Viens bijis īpaši patīkams, proti, Briedis šodien bija vīzītē pie Latvijas valsts prezidenta Raimonda Vējoņa, kurš Latvijas bokserim piešķīra trešās škiras Triju Zvaigžņu ordeni.

LASI INTERVIJU AR MAIRI BRIEDI JANVĀRA "SPORTA AVĪZĒ"

''Pie prezidenta bija ļoti pozitīva atmosfēra. Katram cilvēkam kaut kas tāds ir īpašs notikums. Pagaidām Mairim ir labs, nogaidošs noskaņojums. Šī ir pēdējā nedēļa. Kāds Mairis ir, tāds viņš ir. Šobrīd vairs viņu izmainīt nav iespējams. No malas neredzu lielas atšķirības kā bija pirms cīņa pret Peresu,'' stāsta Brieža pārstāvis.

Raimonds arī pastāstīja par Latvijas boksera komandas un Pasaules boksa Supersērijas attiecībām cīņas organizēšanā: ''Pirms cīņas pret Peresu viņi vairāk konsultējās. Tagad arī man pašam ir mierīgāk. Viss viņiem ir skaidrs. Tas ir viņu šovs. Visas komerciālās tiesības pieder Supersērijai. Tas attiecas uz visu turnīru, nevis tikai uz konkrēto cīņu. Kā iegūtos līdzekļus viņi tērē, tas jau ir viņu zināšanā. Sportistiem ir konkrēti līgumi, un viņi cīnās par balvu fondu.''

Mairis Briedis un Oleksandrs Usiks Pasaules boksa Supersērijas pusfinālā sestdien ''Arenā Rīga'' ringā kāps precīzi pusnaktī. Biļetes uz Brieža un Usika cīņu iespējams iegādāties ŠEIT.

Svarīgākais