Mežaparkā notiks rudens skrējiens "Zelta Keda"

Šo svētdien Mežaparkā norisināsies kārtējais maratons, šoreiz tas būs stilīgākais rudens skrējiens "Zelta Keda".

Šis nebūs parasts skrējiens, kurā tikai pārbaudīt savas spējas un fizisko formu. Tas būs jautrs pasākums ģimenēm, aktīvās dzīves piekritējiem, kā arī sacensībās rūdītiem sportistiem. Skrējiena dalībniekiem uz pasākumu jāierodas savās skaistākajās kedās, kuras žūrija arī novērtēs un pasniegs balvu stilīgāko kedu īpašniekam. Skrējiena laikā žūrija meklēs arī stilīgākos skrējēju pārus, kurus aicinās uz parādi un arīdzan apbalvos.

Lai maratonā gūtu labākus rezultātus, Jēkabs Nākums, Zelta Kedas vadītājs, aicina ikvienu aktīva dzīvesveida atbalstītāju uz kopīgu treniņu 16. septembrī, pulksten 18, Mežaparkā.

«Šādos maratonos ir tā kopības sajūta, kas bieži vien mums trūkst. Tas taču ir patīkami visiem kopā darīt kaut ko vienu – skriet. Jāatceras, ka sports ir ļoti labs antistersa līdzeklis, kas šobrīd visiem, manuprāt, ir vajadzīgs. Cits nervu nomierināšanai velk cigarešu dūmu, bet tur var palīdzēt arī kas veselīgāks,» uzskata sportists Jēkabs Nākums.

Maratonam pieteikties var mājas lapā www.zeltakeda.lv. Var izvēlēties skriet 15 km vai 5 km garu distanci, kā arī bērniem – 500m vai 1000 m distanci.

Svarīgākais