Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports

Gasijevs: Nenorakstiet Briedi, izredzes pret Usiku ir 50 pret 50

© Publicitātes foto

IBF pasaules čempions pirmajā smagajā svarā (līdz 90.7 kilogramiem) krievs Murats Gasijevs (25-0, 18KO) prognozējis Maira Brieža (23-0, 18KO) un Oleksandra Usika (13-0, 11KO) gaidāmās cīņas iznākumu.

Jāatgādina, ka Gasijevs, tāpat kā Briedis un Usiks startē Pasaules boksa Supersērijā un nākamā gada sākumā aizvadīs pusfināla cīņas. Brieža un Usika cīņa notiks 27.janvārī Rīgā, bet Gasijevs 3.februārī Sočos cīnīsies pret kubieti Junieru Dortikosu (22-0, 21KO).

"Daudzi Usiku uzskata par favorītu, taču dīvaini, ka Briedi tik vienkārši noraksta. Mairis vēl ne reizi nav zaudējis un viņam ir nokautējošs sitiens. Viņam ir labas prasmes, viņš demonstrē kvalitatīvu boksu. Abiem bokseriem šī būs grūtākā cīņa karjerā. Favorītu nosaukt nevaru - 50 pret 50," sacīja Gasijevs.

Tāpat krievu bokseris izteicās par savu gaidāmo cīņu pret Dortikosu: "Skatījos viņa cīņu pret Dmitriju Kudrjašovu. Par pasaules čempioniem tāpat vien nekļūst. Vienmēr gribas uzvarēt spilgti un skatāmi, un jebkuru pretinieku var nokautēt. Taču ne vienmēr viss ir tā, kā tu vēlies. Mans galvenais uzdevums ir uzvarēt, taču, ja tas notiks ar nokautu, tad būs vēl labāk. Aizvadot cīņu Krievijā, jūtu lielu atbildību.