Pēc pirmā brauciena Melbārdis un Ķibermanis labāko sešiniekā

© Romāns Kokšarovs/ f64 photo agency

Pasaules kausa posmā Kēnigszē, Vācijā, bobsleja divnieku ekipāžu konkurencē pēc pirmā brauciena Oskars Melbārdis un Daumants Dreiškens ieņem ceturto vietu, bet Oskars Ķibermanis un Matīss Miknis ir tieši aiz viņiem, proti, piektajā vietā. Labāko desmitniekā vietu ieņem arī Uģa Žaļima un Jāna Jansona ekipāža.

Oskars Melbārdis un Daumants Dreiškens trasē devās kā paši pirmie, kamēr daudzi favorīti šoreiz startēja krietni vēlāk, un pēc salīdzinoši gluda brauciena finišēja pēc 49:27 sekundēm. Viņi palika līderu godā līdz brīdim, kad startēja Stīvena Holkomba ekipāža, kas Melbārdi apsteidza par trim sekundes simtdaļām.

Osakrs Ķibermanis un Matīss Miknis uzrādīja lielisku starta laiku, kas izrādījās otrs labākais šajā braucienā, atpaliekot tikai no vācieša Frīdriha. Taču tāpat kā Melbārdim arī Ķibermanim trases beigu daļā nebija pārāk iespaidīgs ātrums, kas lika piekāpties pirmā brauciena līderiem Lohneram un Frīdriham. Ķibermanis ierindojās piektajā vietā, par 0.04 sekundēm atpaliekot no Melbārža.

Uģis Žaļims un Jānis Jansons startā par vienu sekundes simtdaļu pārspēja Melbārdi un arī finišā laika izteiksmē neatpalika pārāk daudz no labāko sešinieka, taču blīvo rezultātu dēļ ierindojās desmitajā. vietā. Žaļima ekipāža pēc pirmā brauciena desmito vietu gan dala ar krievu pilotu Aleksandru Kasjanovu. Kopvērtējumā trešās vietas īpašnieku Holkombu šķir tikai 0.23 sekundes no 12. vietā esošā kanādieša Kripsa.

Pirmais brauciens tikmēr pagalam neveiksmīgs padevās PK kopvērtējuma līderim divnieku konkurencē Junvonam Vonam no Dienvidkorejas, kurš bija trešais ātrākais startā, bet finišā zaudēja līderim Lohneram pussekundi un palika tikai 16. vietā.

Otrā brauciena sākums paredzēts 17:00.

Svarīgākais