Džeksons ieceļ Rembisu par ''Knicks'' galveno aizsardzības treneri

© scanpix

Ņujorkas ''Knicks'' prezidents Fils Džeksons paudis savu neapmierinātību ar komandas demonstrēto sniegumu aizsardzībā, un pieņēmis lēmumu, ka turpmāk par ''Knicks'' spēli aizsardzībā atbildību uzņemsies treneris Kurts Rembiss.

Fils Džeksons ir pamatīgi uztraucies par komandas spēli aizsardzībā, jo pretinieki pie 100 uzbrukuma iespējām pret Ņujorkas ''Knicks'' pirmajās sešās spēlēs gūst 110.9 punktus, kas ir sliktākais rādītājs visā līgā. Džeksons risinājumu rast ir nolēmis Kura Rembisa personā, ieceļot pagājušās sezonas otrās daļas galveno treneri par atbildīgo par komandas sniegumu aizsardzībā.

Komandas galvenais treneris Džefs Hornačeks izteicis cerību, ka ar Rembisa skaļajiem padomiem uzreiz kļūs vieglāk organizēt darbu aizsardzībā. ''Kurts kļūst par mūsu komandas balsi aizsardzībā,'' tā notikušās pārmaiņas komentēja Hornačeks.

Remisam ir labas attiecības ar kluba prezidentu Džeksonu, taču Kurts nekad nav uzskatīts par spēcīgāko aizsardzības speciālistu. Rembiss no 2008. līdz 2010. gadam bija Losandželosas ''Lakers'' komandas aizsardzības koordinators. Arī tolaik Rembiss strādāju plecu pie pleca ar Džeksonu. Pēc tam Kurts strādāja ar Minesotas ''Timberwolves'', kad komanda bija viena no sliktākajām līgā tieši aizsardzībā.

Neviennozīmīgi par šādu lēmumu izteicies komandas līderis un lielākā zvaigzne Karmelo Entonijs: ''Nav svarīgi, vai šajā situācijā jūtamies komfortabli vai nē. Ir tā, kā ir, un mums tas ir jāpieņem.''

Ņujorkas ''Knicks'' nākamo NBA regulārās sezonas spēli aizvadīs naktī uz ceturtdienu pulksten 2:00 savā laukumā pret Bruklinas ''Nets''.

Izmantotie resursi:
Knicks hand Kurt Rambis keys to defense;...

Svarīgākais