Sevastova atgriežas WTA ranga Top 50

© Bucharest Open

Anastasija Sevastova pēc produktīvās nedēļas Bukarestē veica vēl vienu iespaidīgu kāpumu reitingā, paceļoties uz 49. vietu.

Anastasija Sevastova pagājušajā nedēļā tika līdz Bukarestes "International" sērijas turnīra finālam, kas viņai bija jau otrais WTA fināls šovasar. Jūnijā viņa 180 punktus ieguva Maljorkā, bet tagad tikpat nopelnīja arī Bukarestē.

Tā rezultātā no 66. vietas izdevās pakāpties uz 49. vietu, kas Sevastovai ir labākā pozīcija kopš karjeras atsākšanas. Kā zināms, viņas rekords ir 36. vieta, tik augstu tiekot 2011. gada janvārī. Sevastova šonedēļ plānojusi spēlēt "International" turnīrā Bostādē (Zviedrija). Pirmās spēles laiks šobrīd vēl nav zināms.

Tikmēr mūsu pirmā rakete Aļona Ostapenko nedēļas laikā punktus zaudējusi nav, bet vienu pozīciju gan, palaižot garām Anniku Beku. Ostapenko šo nedēļu sāk 38. vietā ar iespējām būtiski pakāpties, jo viņa spēlēs "Premier" līmeņa turnīrā Stenfordā ar labu izlozi, kas devusi iespējas tikt vismaz līdz ceturtdaļfinālam. Pirmais mačs trešdienas rītā plkst. 5:00 pēc mūsu laika.

Plaukstas locītavas savainojuma dēļ šonedēļ nespēlēsErnests Gulbis, kuram bija plānots starts Vašingtonā. Viņam rangā -4 un 64. vieta.

Svarīgākais