Drozds: "Briedim jāiemācās pieklājība un pareiza uzvedība"

© Aigars Prūsis

Profesionālā boksa pasaules ranga līderis Grigorijs Drozds (Krievija), komentējot latvieša izteikumus par izvairīšanos no cīņas, norāda, ka Mairim Briedim jāiemācās pieklājība un pareiza uzvedība, pretējā gadījumā to izdarīs kāds cits. Šis krievs līdz šim pat nebija dzirdējis tādu uzvārdu.

Pirms dažām dienām Mairis Briedis preses konferencē paziņoja, ka krievu bokseri Grigorijs Drozds un Deniss Ļebedevs izvairās no cīņas ar viņu - pastāvīgi aizlido kā divi putni [video]. Kā zināms, minēto krievu uzvārdi saistīti ar putniem: Дрозд = strazds, Лебедь = gulbis.

Grigorijs Drozds: "Mani lūdz pakomentēt Latvijas boksera Maira Brieža neseno paziņojumu, ka es it kā izvairos vai atsakos aizvadīt ar viņu cīņu. Pirmkārt, viņam jāiemācās pieklājība un pareiza uzvedība. Ja reiz neiemācīja bērnībā, jāmācās tagad, pretējā gadījumā to izdarīs kāds cits, bet tas jau būs cits stāsts. Labāk pacelties reitingā un kļūt par obligāto pretendentu, nevis mētāties ar tamlīdzīgiem paziņojumiem. Otrkārt, godīgi sakot, es viņu vispār nezinu, agrāk nekad nebiju dzirdējis par tādu uzvārdu. Nekad neesmu saņēmis piedāvājumu boksēties ar tādu bokseri. Viņam nav nekā sarežģīta - jākļūst par pirmo numuru, tad attiecīgā organizācija viņam nozīmēs cīņu par titulu. Visi, kuri seko manai karjerai, lieliski zina, ka es nekad neesmu izvairījies no cīņām, neesmu bēdzis ne no viena pretinieka. Netaisos to darīt arī turpmāk."

BoxRec.com veidotajā "cruiserweight" rangā Grigorijs Drozds (40-1 28KO) patlaban ieņem pirmo vietu, Deniss Ļebedevs (28-2, 21KO) ir otrais, savukārt Mairis Briedis (18-0, 15KO) atrodas 5. pozīcijā.

Svarīgākais