Masaļskis paraksta līgumu ar Toljati "Lada"

© www.hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas kluba Toljati "Lada" ģenerāldirektors Vladimirs Vdovins sarunā ar ziņu aģentūru R-Sport atklāja, ka parakstīts līgums ar Latvijas izlases vārtsargu Edgaru Masaļski.

"Pilnvērtīgs līgums ar vārtsargu Edgaru Masaļskiparakstīts līdz sezonas beigām. Tagad tiek noformēta transfēra karte," R-Sport citē Vdovinu.

35 gadus vecais Masaļskis uz pārbaudes laiku Toljati "Lada" pievienojās šā mēneša sākumā un palīdzēja komandai uzvarēt pārbaudes turnīrā. Masaļskis tajā tika atzīts par labāko vārtsargu. Atgādinām, ka "Lada" strādā arī bijušais Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols, kurš kļuva par "Lada" galvenā trenera Sergeja Svetlova asistentu.

Pagājušo sezonu Edgars Masaļskis sāka Kontinentālās hokeja līgas klubā Rīgas "Dinamo", ar kuru bija noslēdzis vienošanos uz diviem gadiem, taču pirms Jaunā gada līgums tika lauzts. 12 regulārā čempionāta spēlēs viņš tika galā ar 87,3% sāncenšu metienu un vidēji spēlē ielaida 3,54 ripas. Sekoja pārcelšanās uz Šveices čempionātu un septiņi mači "Ambrì-Piotta" rindās (90,6% un 3,29 ripas).

Masaļskis šajā pavasarī piedalījās pasaules čempionātā, kur aizvadīja septiņas spēles, atvairīja 90,8% metienu un vidēji mačā ielaida 2,97 ripas.

Svarīgākais