Latvijas hokeja čempionātā turpinās pusfinālu cīņas

© HK "Mogo"

Latvijas hokeja virslīgā šovakar tiks aizvadītas pusfināla sēriju otrās spēles. Plkst. 17.30 HK "Mogo" savā laukumā atkārtoti tiksies ar "Zemgale"/LLU, bet plkst. 18.00 HK "Liepāja" uzņems pagājušās sezonas vicečempionus HK "Kurbads" hokejistus. Maču no Liepājas būs iespējams vērot Sportacentrs.com TV un Sportacentrs.com tiešraidē.

HK "Mogo" pret "Zemgale"/LLU

Piektdienas vakarā "Zemgale"/LLU hokejisti, kas ceturtdaļfinālā "izslēdza" pagājušās sezonas čempionvienību HS "Rīga/Prizma", pārsteidza arī regulārā čempionāta uzvarētāju HK "Mogo" (1:0). Vienīgos vārtus mača 46. minūtē guva Māris Miezis, bet "sauso" maču aizvadīja jelgavnieku vārtsargs Toms Konrāds. Otrdien, 24. martā sērijas līdz trim uzvarām trešā spēle notiks Jelgavā, kur dienu vēlāk nepieciešamības gadījumā paredzēta arī ceturtā spēle.

HK "Liepāja" pret HK "Kurbads"

Liepājnieki piektdien pēdējā trešdaļā atspēlējās pēc Artūra Mickeviča precīza metiena, bet pēcspēles metienu sērijā laukuma saimniekiem uzvaru nodrošināja Roberts Bukarts. Jāpiebilst, ka bez Bukarta "Liepājas" komandai izslēgšanas spēlēs palīdz vēl vairāki Rīgas "Dinamo" hokejisti, no kuriem sērijas pirmajā mačā laukumā devās Gunārs Skvorcovs, Ralfs Grīnbergs un Māris Bičevskis. Otrdien, 24. martā sērijas līdz trim uzvarām trešā spēle notiks Ogrē, kur dienu vēlāk nepieciešamības gadījumā paredzēta arī ceturtā spēle.

Atgādinām, ka ceturtdaļfināla sērijās "Zemgale"/LLU ar 3-2 (1:2, 3:4, 5:4, 5:4, 3:1) pieveica HS "Rīga/Prizma", "Kurbads" ar 3-0 (5:1, 6:5, 6:5) pārspēja "Ogre/Sāga 97", bet "Liepāja" ar 3-0 (11:3, 13:1, 4:3) uzvarēja HASC "Jūrmala". Tikmēr regulārā čempionāta uzvarētāji "Mogo" automātiski bija garantējuši vietu pusfinālā.