VEF pret "Ventspili" spēlēs Bauskā

© f64

Rīgas VEF komanda savu vienīgo mājas spēli Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārajā sezonā, 21. janvārī pret "Ventspili", aizvadīs galvenā trenera Nikolaja Mazura dzimtajā pilsētā Bauskā, portālam Sportacentrs,com apstiprināja kluba direktore Laila Spaliņa.

VEF šajā sezonā LBL turnīrā aizvada vienu apli ar astoņām komandām, spēlējot izbraukumos, kā arī divus apļus ar Latvijas čempioni "Ventspili". Tāpat kā iepriekš, arī šajā sezonā VEF pieturējies pie prakses regulārā turnīra mājas spēles aizvadīt nevis Rīgā, bet citās pilsētās. Tā kā šosezon VEF regulārajā turnīrā ir tikai viena mājas spēle, lai to vērotu klātienē, komandas atbalstītājiem nāksies mērot ceļu uz Bausku.

Spēle pret "Ventspili" 21. janvārī norisināsies Sporta namā "Mēmele", kas atrodas VEF galvenā trenera Nikolaja Mazura dzimtajā pilsētā Bauskā.

Sporta namā "Mēmele" ikdienā mājas spēles aizvada LBL3 komanda "Bauskas BJSS". 2012./2013. gada sezonā šajā hallē mājas spēles aizvadīja LBL2 komanda "Kvēle/SC Mēmele".

Pagājušajā sezonā VEF pret "Ventspili" vienīgo mājas spēli aizvadīja Aizkrauklē, bet pusfināla cīņas pret "Jūrmalu.Fēnikss" aizvadīja Smiltenē un Talsos. Praksi aizvadīt LBL mājas spēles ārpus Rīgas VEF piekopj kopš 2011./2012. gada sezonas. 2013. gadā arī finālsērijas divi mači tika aizvadīti ārpus Rīgas.

Svarīgākais