Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Sports

"Dinamo" vadība veic komandas "tīrīšanu"

© f64

Vakar notikušajā „Dinamo Rīga” padomes sēdē, kurā tika izskatīts jautājums par Rīgas "Dinamo" komandas sniegumu 2014./2015. gada KHL čempionātā, tikuši pieņemti vairāki svarīgi lēmumi, lai uzlabotu komandas sniegumu, vēsta kluba oficiālā mājas lapa. Šodien Kontinentālā hokeja līga (KHL) atklāja, ka "Dinamo" atteikumu draftā ievietoja četrus hokejistus - Marcelu Hosu, Edgaru Masaļski, Georgiju Pujacu un Pjotru Ščastļiviju.

Vakar AS "Dinamo Rīga” padome uzklausīja komandas ģenerālmenedžera Normunda Sējēja ziņojumu par komandas sniegumu. Tāpat kluba padome iepazinās ar AS "Dinamo Rīga" valdes priekšsēdētāja Aigara Kalvīša informāciju par valdes paveikto 2014. gadā. Tikuši pieņemti vairāki svarīgi lēmumi, lai uzlabotu komandas sniegumu un turpinātu cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Acīmredzot viens no šiem svarīgajiem lēmumiem ir sastāva tīrīšana. "Dinamo" atteikumu draftā ievietoja četrus komandas hokejistus - vārtsargu Edgaru Masaļski, aizsargu Georgiju Pujacu un uzbrucējus Marcelu Hosu un Pjotru Ščastļiviju. Ja 48 stundu laikā neviena KHL komanda neizvēlēsies šos spēlētājus, viņi dosies uz "Dinamo" fārmklubu Liepājā, kas startē Latvijas Hokeja virslīgā.

KHL Rietumu konferences turnīra tabulā "Dinamo" šobrīd ieņem 13. vietu 14. komandu konkurencē, un no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par desmit punktiem.