Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports

Sējējs: "Gribam nostiprināt centra uzbrucēja pozīciju"

© f64

Rīgas "Dinamo" ģenerālmendžeris Normunds Sējējs apstiprina, ka klubam vairs nav finansiālu problēmu. Ar komandas jaunpienācējiem viņš kopumā ir apmierināts, taču tiek domāts par centra pozīcijas pastiprinājumu.

 

"Dinamo" mainījās ģenerālspornsors, tāpēc spēlētāji jau augustā tika brīdināti, ka pirmā nauda būs oktobrī. Sējējs apstiprina, ka 15. oktobrī spēlētājiem tika samaksāts, un tagad viss ir kārtībā. Tiek meklēts arī spēlētāju sastāva pastiprinājums. "Mums ir ierobežotas rezerves, taču iespēju ietvaros tiecamies pastiprināties. Nepieciešams nostiprināt centra uzbrucēja pozīciju, taču labu centru meklē visi KHL un Eiropas klubi. Šobrīd tā ir pati deficītākā prece," norāda Sējējs.

Ģenerālmenedžeris kopumā ir apmierināts ar komandas jaunpienācējiem. "Nevaru teikt, ka esmu sajūsmā, taču principā pret viņiem nav pretenziju. Tas pats Ščastļivijs ilgiiešūpojās, bet tagad spēlē normāli." Pēdējos mačos Ščastļivijs iemetis trīs ripas, bet pirms tam 19 spēlēs viņam bija tikai divi vārtu guvumi.

Sezonas pirmajos 19 mačos Rīgas "Dinamo" uzvarēja tikai 5 reizes, taču tagad komandai ir triju uzvaru sērija, turklāt pārspētas spēcīgas komandas - "Salavat Yulaev" (Ufa), "Avangard" (Omska) un "Dynamo" (Maskava). "Mēs esam tādā situācijā, ka nav kur atkāpties. Spēlējam gandrīz kāplay-off. Nevar teikt, ka pēc šim trijām uzvarām komanda iegūst stabilitāti. Mums arī iepriekš bija labas spēles, bet tad notika kritums - spēlētājiem radās fiziskā un mentālā stāvokļa problēmas. Bija zaudējumu sērija, turklāt pazuda arī spēle. Tagad kļuvis labāk. "Dinamo" demonstrē raksturu un labas komandas darbības, tas priecē. Nevēlos izteikt skaļu paziņojumu, bet gribētos ticēt, ka mēs esam uz pareizā ceļa. Domāju, ka "Dinamo" var spēlēt vēl labāk un progresēt sezonas laikā," uzskata ģenerālmendžeris.