Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Sports

Džeriņam veikta operācija, jāizlaiž apmēram divas nedēļas

© f64

Rīgas "Dinamo" kluba pārstāvji paziņojuši par vakar traumēto uzbrucēju veselības stāvokli - Andrim Džeriņam veikta operācija un laukumā viņš varētu atgriezties pēc divām nedēļām, bet Lauris Dārziņš ierindā varētu būt jau pēc pāris dienām.

Vakardienas uzvara pār Maskavas apgabala "Atlant" vienību nenāca bez upuriem, jo savainojumus guva divi Rīgas uzbrucēji - Andris Džeriņš un Lauris Dārziņš, turklāt par pirmā iespēju izlaist vairākas spēles skeptiski vakar izteicās arī komandas galvenais treneris Artis Ābols.

Andris Džeriņš trešā perioda sākumā piedživoja rupju Igora Radulova uzbrukumu, kura rezultātā latviešu uzbrucējam tika lauzts deguns. Šorīt viņa veikta operācija, un bez hokeja viņam nāksies iztikt apmēram divas nedēļas. Šajā laikā "Dinamo" paredzēts diezgan sasprints grafiks un līdz 10. oktobrim jāaizvada astoņas spēles, savukārt 13. oktobrī gaidāms mačs ar lieliski sezonu sākušo Sanktpēterburgas SKA.

Vakar traumu guva arī Lauris Dārziņš, taču nevis rupjības, bet nejaušības dēļ - viņam pa seju trāpīja "Atlant" aizsarga mestā ripa, kura pārsita Dārziņa lūpu un izsita zobus, taču "Dinamo" ziņo, ka ierindā viņš būs jau pēc pāris dienām. Līdz ar to rītdienas spēle pret "Vityaz" Dārziņam, visticamāk, būs jāizlaiž, tāpat arī jautājuma zīme par dalību sestdienas spēlē pret "Admiral".

Gan Džeriņš, gan Dārziņš bija piedalījušies visās astoņās "Dinamo" jaunās sezonas spēlēs. Dārziņa rēķinā ir četri punkti (2+2), bet Džeriņš pagaidām guvis vienus vārtus.