Rīgā spīdveja nebūs- sacensības pārceļ uz Daugavpili

©

Neapmierinošā Rīgas treka stāvokļa dēļ Latvijas "Grand Prix" posms spīdvejā Rīgā nenotiks un tiks pārcelts uz Daugavpili. Paredzēts, ka sacīkstes 17. augustā sāksies plkst. 15:00.

Gatavošanās lielajam spīdveja notikumam ritēja pilnā sparā jau vairākus mēnešus, taču korekcijas organizētāju plānos ieviesa neparedzētas izmaiņas. Lietus dēļ treks tika pamatīgi sabojāts un visi centieni to sagatavot atbilstošā līmenī nedeva rezultātu.

Lai neriskētu ar sportistu veselību, tika pārcelti gan vakardienas, gan šodienas treniņbraucieni. Galu galā pieņemts lēmums Rīgā sacensības neaizvadīt. Visi spīdveja cienītāji tiek gaidīti Daugavpilī rītdien plkst. 15:00. Visas iegādātās biļetes būs derīgas arī Daugavpilī, bet plašāka informācija sekos "Speedway Grand Prix" un "Lokomotīve" oficiālajās mājaslapās. Tie, kas netiks uz Daugavpili, varēs atgūt naudu par iegādātajām biļetēm.

Sinoptiķi prognozē, ka rīt Daugavpilī nelīs un sacensības varēs aizvadīt augstākajā līmenī, kaut gan šodiena un rītdiena noteikti būs ļoti darbīga visiem ar organizāciju saistītajiem cilvēkiem.

Svarīgākais