Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Sports

Podoļskis uzvaru pār Portugāli velta Mihaelam Šūmaheram

© scanpix

Vācijas izlases futbolists Lukašs Podoļskis pēc pārliecinošā panākuma pret Portugāli (4:0) atklāja, ka uzvaru veltījis Mihaelam Šūmaheram, kura veselības stāvoklis beidzot ir uzlabojies.

"Mihaels Šūmahers ir mans labs draugs, un mums visiem ir svarīgi dzirdēt ziņas, ka viņš ir pametis slimnīcu," sacīja Lukašs Podoļskis. "Viņam sokas labi. Viņam kļūst arvien labāk, un tās tiešām ir labas ziņas."

"Protams, ka tās mums palīdzēja. Kad dzirdi ziņas par labu draugu, tas vienmēr palīdz un tas dod nelielu grūdienu. Kad izdzirdēju šīs ziņas, biju ļoti priecīgs," Podoļskis turpināja. "Beigās spēlējām viņam. Ja izcīnīsim Pasaules kausu, arī tas, protams, tiks veltīts labam draugam."

Podoļskis, kurš šā gada FA kausa finālā spēlēja ar īpašu apavu pāri, lai pieminētu Šūmaheru, cerēja, ka slavenais vācu autosportists bija spējīgs dzirdēt ziņas par lielisko Vācijas sākumu. "Viņš ir labs draugs, labs puisis, un viņš ir arī kā traks uz futbolu. Varbūt viņš skatījās spēli vai zināja rezultātu," teica Podoļskis.

Jau vēstījām, ka bijušais autobraucējs un septiņkārtējais F1 čempions Mihaels Šūmahers vairs neatrodas komas stāvolī, kurā pavadīja pēdējo pusgadu. Viņš arī vairs neatrodas Grenobles slimnīcā, taču turpinās ilgstošu rehabilitācijas kursu.