Gulbim otrdien dubultspēle, vienspēļu turnīrs jāsāk pret De Šeperu

© Scanpix

Noskaidrots Latvijas tenisista Ernesta Gulbja pretinieks Londas ATP Tour 250 sacensību 2.kārtā. Tas būs francūzis Kenijs De Šepers, kurš 1.kārtas cīņā ar 6:4, 7:5 apspēlēja indieti Somdevu Devarmanu. Vienspēle Ernestam gaidāma trešdien, bet jau rīt kopā ar ukraini Aleksandru Dolgopolovu jāpiedalās dubulspēļu sacensībās.

Jau ziņojām, ka šonedēļ ar ATP turnīriem Hallē (Vācija) un Londonā (Lielbritānija) startē zāliena sezona. Tādējādi tikai dažu dienu atelpa pēc „French Open“ pusfināla iznākusi Ernestam Gulbim, kurš spēlēs Londonā.

Gulbis (ATP 10.) vienspēļu sacensībās ir izlikts ar 6.numuru, kas pirmo kārtu deva brīvu. Šodien tika noskaidrots latvieša pretinieks 2.kārtā. Tas būs 27 gadus vecais francūzis Kenijs De Šepers (ATP 66.), kurš divos setos apspēlēja indieti Somdevu Devarmanu (ATP 119.) – 6:4, 7:5. 2,03 m garā francūža kontā šodien 14 eisi, turklāt sāncensim netika dota neviena breika iespēja. Ernests pret šo sportistu vēl nav spēlējis, abu mačs gaidāms trešdien.

Bet jau rīt Gulbi gaida dubultspēļu turnīra 1.kārtas spēle. Viņa pārinieks būs ukrainis Aleksandrs Dolgopolovs, bet pirmie sāncenši – Žils Simons (Francija) un Jarko Nieminens (Somija). Mačs ieplānots kā trešais kortā ar numuru 9. Tā sākums ap 18:00 pēc Latvijas laika, bet videotranslācija nav plānota.

Svarīgākais