Sorokins un Buivids Anapas turnīru noslēdz ar zaudējumu Vācijas pārim

Ar zaudējumu Vācijas pārim Dolingeram un Vikleram Krievijā notiekošo Anapas "Open" turnīru noslēguši Latvijas pludmales volejbolisti Ruslans Sorokins un Edvarts Buivids, kuri izstājās izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Pamatturnīra grupu turnīrā Sorokinam/Buividam pietika ar vienu uzvaru, lai izkļūtu no grupas, taču tas lika pirmajā kārtā pretim saņemt ar 17. numuru izlikto Vācijas pāri Dolingeru un Vikleru, kuri A grupā piekāpās vien ar pirmo numuru izliktajiem mājiniekiem Semjonovam un Krasiļņikovam.

Sorokins un Buivids gan nebija noskaņoti atdot spēli bez cīņas un pēc zaudējuma pirmajā setā ar 14:21 aizvilka vāciešus līdz 48 punktu ilgam otrajam setam. Tā galotnē precīzāki bija Latvijas pārstāvji, uzvarot ar 25:23 un izlīdzot rezultātu. Izšķirošajā trešajā setā gan laime mūsējiem nesmaidīja, un vācieši gandrīz stundu ilgo maču noslēdza ar uzvaru 15:11.

Sorokinam/Buividam, kuri šo turnīru sāka no kvalifikācijas kārtas, Anapas "Open" noslēdzies ar dalītu 17.-24.vietu, taču dalību turpina Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs, kuri savā grupā izcīnīja pirmo vietu, par spīti zaudējumam trešajā mačā. Pļaviņš/Solovejs pirmo "play-off" kārtu līdz ar to varēja izlaist, savukārt otrajā (13:00 pēc Latvijas laika, ceturtajā kortā) tiksies ar Venecuēlas pāri Džeksonu un Leonu, kuri šodien divos setos pieveica mājiniekus Prokopjovu un Gončarovu.

Svarīgākais