Šovakar vārtos Gudļevskis, nespēlēs Daugaviņš, Girgensons un Kulda

© Romans Kokšarovs

Šodien gaidāmajā pārbaudes spēlē pret Norvēģiju "Slovakia Cup 2014" ietvaros Latvijas hokeja izlases vārtos stāsies Kristers Gudļevskis, savukārt mačā nepiedalīsies Kaspars Daugaviņš, Zemgus Girgensons un Artūrs Kulda, ziņo Latvijas Hokeja federācija.

18:00 Latvija uzsāks pēdējo pārbaudes spēli pirms pasaules čempionāta hokejā, kurā mērosies spēkiem ar Norvēģijas izlasi. Mūsu valstsvienības vārtus sargās Kristers Gudļevskis, kuram tā būs pirmā spēle kopā ar izlasi kopš olimpiskā turnīra ceturtdaļfināla pret Kanādu. Vakar Gudļevskis palika rezervē, bet Edgars Masaļskis pret Slovākiju ielaida piecus vārtus.

Izmaiņas arī kapteiņa pienākumu dalīšanā -Georgijs Pujacs, kurš vakar bija izlases kapteinis, šodien kopā ar Kristapu Sotnieku būs palīgs "jaunajam" kapteinim Herbertam Vasiļjevam. Vakar kapteiņa asistenta pienākumus uzņēmās Kaspars Daugaviņš un Aleksandrs Ņiživijs.

Laukumā šovakar neredzēsim trīs potenciālos izlases līderus - uzbrucējus Kasparu Daugaviņu un Zemgu Girgensonu, kā arī aizsargu Artūru Kuldu. Girgensons kopš pievienošanās izlases kandidātu lokam aizvadījis tikai vienu, proti, vakardienas spēli, taču līdz ar to iespēja sevi vēl pēdējo reizi pierādīt ir hokejistiem, par kuru vietu izlasē vēl drošas skaidrības nav.

Svarīgākais