Latvija - starp līderēm pasaules hokeja čempionāta biļešu iegādē

© F64

Gatavojoties pasaules hokeja čempionātam, biļešu tirdzniecībai labākie rādītāji ir B grupas mačiem, kur startēs arī mājiniece Baltkrievija, lielā Krievija un hokeja fanu zeme Latvija. Savukārt tikmēr šodien publiskota Latvijas izlases izmitināšanas vieta - tā būs ar uzvaras "kodu".

Turpinās biļešu tirdzniecība uz pasaules hokeja čempionāta spēlēm Baltkrievijas galvaspilsētā. Uz mačiem "Minsk-Arena" jau pārdoti 70% biļešu, bet "Chizhovka-Arena" izpirkti 55%. Biļešu tirdzniecības kulminācija tiek plānota aprīlī. Biļetes iegādājušies 40 valstu iedzīvotāji. Visvairāk nopirkuši Baltkrievijas pilsoņi, kuriem seko kaimiņvalstu iemītnieki Krievijā, Latvijā, Lietuvā, Polijā, Ukrainā. Biļetes nokļūst arī eksotiskas valstīs - Austrālijā, Brazīlijā, Kolumbijā, Taivānā, Turcijā un Apvienotajos Arābu Emirātos.

Šodien publiskota arī informācija par čempionāta valstsvienību izmitināšanu. B grupas dalībnieki mitināsies Uzvarētāju prospektā - Krievija un Kazahstāna dzīvos viesnīcā "Viktorija", bet Somija, ASV, Šveice, Vācija un Latvija ieņems numuriņus viesnīcā "Viktorija-2". B grupas komandas (arī mājiniece Baltkrievija) spēles aizvadīs "Minsk-Arena". Savukārt tikmēr A grupas komandas spēlēs "Chizhovka-Arena" un izvietosies viesnīcās Neatkarības un Dzeržinska prospektos.

Kā jau ziņots, čempionāta biļešu īpašniekiem nebūs vajadzīga vīza, lai apmeklētu Baltkrieviju, turklāt galvaspilsētas sabiedriskais transports būs bez maksas. Organizatori gaida arī 5000-6000 līdzjutējus no Latvijas. Pasaules čempionāta viesi varēs dzīvot komfortablās viesnīcās, turklāt dzīvošanas izmaksas čempionāta laikā nepārsniegs tagadējās. Tiks organizēts fanu ciemats 5 tūkstošiem cilvēku, tur būs iespējams dzīvot, tiks nodrošināta ēdināšana, varēs atpūsties un baudīt kultūras programmu.

2014. gada pasaules hokeja čempionāts Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā risināsies no 9. līdz 25. maijam.

Svarīgākais