Gudļevskis kopā ar "Lightning" dosies izbraukumā uz Nešvilu

Latvijas izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis kopā ar Nacionālās hokeja līgas komandu Tampabejas "Lightning" dosies izbraukumā uz Nešvilu, savā Twitter profilā vēsta "Tampa Bay Times" hokeja apskatnieks Deimians Kristodero.

Tampabejas "Lightning" treniņā atgriezās Martēns Senluī un Sami Salo, kuriem iepriekš tika iedotas dažas brīvdienas pēc olimpiskajām spēlēm. Tāpat treniņā piedalījās Mets Kārls, Tailers Džonsons un Valteri Filpula. Jau vēstījām, ka potītes savainojums bija Andešam Lindbekam – zviedru rezerves vārtsargs šajā treniņā vairs nedarbojās sarkanajā (bezkontakta) kreklā, tomēr par viņa veselības stāvokli joprojām nav pilnīgas skaidrības.

"Olimpiskās spēles man bija lieliska pieredze kā vārtsargam, un cerams, ka tā vairos manu pārliecību par saviem spēkiem arī nākamajās spēlēs," pēc atgriešanās no Sočiem sacīja Kristers Gudļevskis, kurš ceturtdaļfinālā demonstrēja lielisku sniegumu pret topošajiem olimpiskajiem čempioniem kanādiešiem: "Spēle pret Kanādu bija kas līdzīgs NHL mačam, un jutu, ka tā bija ļoti aizraujoša visā tās garumā."

Tampabejas "Lightning" četru izbraukuma spēļu sēriju uzsāks ceturtdienas naktī, kad viesosies pie Nešvilas "Predators". Pēc tam "Lightning" izbraukumā tiksies ar Dalasas "Stars" un Kolorādo "Avalanche", savukārt izbraukuma sērija tiks noslēgta pret Sentluisas "Blues".

Nākamo spēli mājās "Lightning" aizvadīs naktī uz septīto martu, kad sacentīsies ar Zemgus Girgensona pārstāvēto un Teda Nolana trenēto Bufalo "Sabres". Tampabejas "Lightning" ar 71 punktu 58 spēlēs Austrumu konferencē ieņem trešo vietu.

Svarīgākais