Reķim lauzta roka, Indrašim tikai sasitums

Latvijas izlases ceturtdaļfinālā spēlē pret Kanādu Soču olimpiskajās spēlēs rokas lūzumu ir guvis Rīgas "Dinamo" komandas aizsargs Arvīds Reķis, kuram šodien tika veikta operācija, un atveseļošanās process varētu aizņemt vismaz mēnesi, šodien vēsta klubs.

Savukārt uzbrucējs Miks Indrašis spēlē pret Kanādu guva stipru kājas sasitumu, taču šis savainojums nav tik nopietns, un viņš "Dinamo" varētu palīdzēt jau tuvākajos mačos.

Arvīds Reķis rokas lūzumu guva Latvijas un Kanādas izlašu spēles trešajā periodā, bloķējot pretinieku metienu. Šajā sezonā "Dinamo" sastāvā viņš ir piedalījies 43 regulārā čempionāta spēlēs, kurās ir atdevis 2 rezultatīvas piespēles, nopelnījis lietderības koeficentu „0” un 63 soda minūtes, laukumā vidēji pavadot 17:53 minūtes.

Lielu sezonas daļu komandai nākas iztikt arī bez Oskara Cibuļska, kurš šobrīd turpina dziedēt kājas savainojumu. Treniņus ar komandu jau šobrīd ir atsācis uzbrucējs Gints Meija, taču pagaidām nav zināms, kad viņš varētu atgriezties laukumā. Tāpat komandai atlikušajā sezonas daļā nāksies iztikt arī bez Kaila Vilsona, kuram šīs nedēļas sākumā tika veikta muguras operācija.

KHL regulārajā turnīrā "Dinamo" komandai vēl atlicis aizvadīt četras spēles.