Nolans pagaidām nenosauc vārtsargu mačam pret Kanādu

Latvijas hokeja izlase Sočos jau aizvadījusi rīta treniņu, gatavojoties vakarā gaidāmajai 1/4 fināla spēlei pret Kanādas izlasi. Pēc nodarbības kļuvis zināms, ka spēlei pieteikti netiks Armands Bērziņš, Herberts Vasiļjevs un Ervīns Muštukovs.

Pēc smagās cīņas vakar mūsu vīri šodien treniņā uz ledus nebija pilnā sastāvā. Slidoja puse no komandas spēlētājiem, bet pārējie darbojās trenažieru zālē, mačam ar Kanādu gatavojoties individuāli. Atjaunošanās process pēc tik smagām spēlēm kā vakar ir pats svarīgākais, un šajā ziņā problēmu neesot.

Latvijas izlases galvenais treneris Teds Nolans ar palīgiem pēc nodarbības vēl publiski nenosauca vārtsargu, kurš sargās mūsu izlases vārtus cīņā ar olimpiskajiem čempioniem. Paredzams, ka tas būs Edgars Masaļskis, taču, zinot Kanādas izlases spēles stilu un to, ka labu pieredzi spēlējot Ziemeļamerikā šosezon guvis arī Kristers Gudļevskis, sagaidāmi arī pārsteigumi.

Edgars līdzšinējās turnīra spēlēs ticis galā ar 94,59% pretinieku metienu, kas ir piektais labākais rādītājs starp visiem vārtu vīriem. Viņa sargātie vārti kopumā apdraudēti 111 reizes (visvairāk šajā turnīrā). Kristers tikmēr piedalījies vienā spēlē, atvairot 83,33% pretinieku (zviedru) metienus.

Latvijas izlasē spēlei šovakar pieteikti netiks Armands Bērziņš, Herberts Vasiļjevs un Ervīns Muštukovs. Tādejādi sastāvā būs tikai viena izmaiņa, pieteikumā tiks ierakstīts Juris Štāls.

Maču Latvijas un Kanādas izlases uzsāks pulksten 19.00.

Svarīgākais